Digitale producten op maat.

Website, webshop of one-pager nodig?

Contacteer ons

Analyse
& UX-design

Wij vertalen uw unieke visie naar een intuïtieve, digitale gebruikerservaring op basis van overzichtelijke en doelgerichte communicatiestrategieën.

Digital Branding

In een steeds meer gedigitaliseerde wereld is het essentieel om als bedrijf of andere instantie online vertegenwoordigd te zijn op een relevante en herkenbare manier.

Het is onze missie om uw boodschap over te brengen door middel van aantrekkelijk en doordacht webdesign dat strookt met uw huisstijl. Hierbij analyseren en finetunen we zowel de typografie, het kleurenpalet, als het gekozen fotomateriaal tot in detail.

Web development

Responsive webdesign

Een moderne website of webapplicatie moet zowel op je computer als je smartphone perfect toegankelijk zijn. Daarom voorzien wij uw website van een ontwerp dat er op elk apparaat goed uitziet.

Search Engine Optimization (SEO)

De meeste gebruikers zoeken websites via zoekmachines zoals Google. Door het gebruik van SEO, gebaseerd op een grondige analyse, vergroten wij de kans dat uw website deel uitmaakt van de topresultaten bij een gerelateerde zoekactie.

SSH, HTTPS, GDPR.. !?

Geen nood, met onze brede kennis van de laatste ontwikkelingen zorgen wij ervoor dat uw website mee evolueert met de nieuwste webtechnologieën.

Back-end

  • Drupal
  • Wordpress
  • Laravel
  • Node JS

Front-end

  • Sass
  • React
  • Vue
  • Vanilla js

Over ons

Altform is een all-round team van freelance webdevelopers dat gezamenlijk meer dan 15 jaar ervaring op tafel kan leggen. Ons compact team met dynamische mensen zorgt steeds voor diverse perspectieven en onze gedeelde liefde voor webdesign maakt daar een sterk geheel van.

Samen zorgen we ervoor dat elke stap in het creëren van uw website met evenveel expertise wordt aangepakt. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze digitale wereld, waar wij uw visie begeleiden naar een uniek resultaat.

Contact us

Bergstraat 3
3200 Aarschot
België

hello@altform.be
+32 493 79 44 70

Our Team

Glenn Catteeuw
Digital Designer
Rogier de Boevé
Front-end Developer